OPSKRIFT TIL KOGNING AF 3 KG FLODKREBS:
- AFLIVNING:
Krebsene aflives i en gryde med bulderkogende vand - men kun 3 - 5 stk. af gangen i ca. 1 min. afhængig af størrelse.
Krebsene er nu døde!
Herefter tages de op - lægges på et fad/skål.
Forsæt indtil alle 3 kg. er aflivet.
- KREBSELAGE NATUREL:
En stor gryde (10 liter) fyldes med 8 liter vand.
Kom herefter følgende i vandet:
2 dl. groft salt
2 spsk. sukker
2 tsk. peberkorn - kan udelades
5 - 6 friske dildskærme, vurderes udfra skærm-størrelsen, samt smag og behag.
Tilsæt evt. også øl - ét godt TIP fra en erfaren krebsegourmet.
Krebselagen skal småkoge i ca. 10 – 15 min. før krebsene kommes i.