Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Krebs med chili og lime

Krebs med Chili og Lime

Ingredienser:
6 danske flodkrebs, kogte
2 spsk. hønsefond
2 tsk. soya sauce

Pasta:
2 tsk. koriander
2 friske røde chili
4 fed hvidløg
2 spsk. sukker
1 dl lime juice

Kryddermix:
2-3 friske mynte blade
1 hakket rød chili
1 spsk. hakkede koriander blade
1 spsk. hakkede hvidløg
1 lime skåret i 6 skiver

Fremgangsmåde:
1. Fyld en stor gryde halvt med vand, og bring det i kog. Placer en dampkurv, eller en si, over toppen af gryden, og vær sikker på at den ikke rører vandet.
2. Placer krebsen på en tallerken eller en lille skål, som så lægges i kurven eller sien. Tilføj hønsefonden og soya sauce. Dæk det hele til og lad det dampe i 10 min.
3. Koriander, chili og hvidløg stødes sammen til en pasta i en morter. Tilsæt sukker og lime juice, miks det godt.
4. Fjern krebsen fra damperen og hæld pastaen af koriander, chili og hvidløg over krebsen.
5. Tilføj krebsene de hakkede hvidløg, chili, mynte og koriander. Pynt med lime.