Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Avocado med krebsehaler og kaviardressing.

Krebs med Avokado

Ingredienser:
2 avocadoer
200 g. krebsehaler
1 lille glas rød kaviar
2 dl cremefraiche eller græsk yoghurt 10%
2 spsk. fint hakkede løg
2 spsk. citronsaft
salt og peber


Til pynt.
Lidt strimlet salat
4 skiver citron

Fremgansmåde:
Cremefraiche, løg, citronsaft og det halve af kaviaren røres sammen til en dressing og smages til med salt og peber. Dressingen må gerne trække i køleskabet i nogen tid.
Strimlet salat lægges på 4 tallerkner.
Avocadoerne halveres, udstenes og skindet tages af.
De halve avocadoer snittes i skiver, men sådan at de stadig hænger sammen i toppen. De lægges på tallerknerne og spredes ud i vifteform.
Der lægges en god skefuld dressing, og krebsehalerne arrangeres herpå.
Der pyntes med lidt kaviar og en citronskive.

Kilde: Maduniverset.dk